Tips til køb af brugt campingvogn

Tips til køb af brugt campingvogn
Bestem hvad du vil med en campingvogn. Skal du kører rundt i Danmark/europa elller ligge fast på en campingplads.

1. Hvor mange personer og hvor mange senge/køjer?
Selvom i kun er to, skal du overveje den ekstra soveplads og indretningen. Det kan være der skal være plads til venner og børnebørnene. Størrelsen af ​​din bil kan begrænse størrelsen på campingvognen, du kan trække. Nogle mennesker vælger en mindre campingvogn, men supplerer den med en markise eller telt.

2. Bil og campingvogn skal matche og vægt
Vægt(last) og bilen skal matche, det er nøglen et en god camping kør-selv-ferie. Først matche campingvognen til den bil, du vil bruge til at trække den. Tjek praktiske ting som lagerplads til udstyr, især hvis du vil have mange ting med, f.eks cykler, stor grill, mange campingstole mv. Placer tunge genstande over akslen, og prøv at nå den anbefalede næsevægt for campingvognen. Syv procent af totalvægten er et godt mål at ramme. Jo større din bil er i forhold til din campingvogn, jo mere sikker er du. Prøv ikke at trække en campingvogn, der vejer over 85 procent af din bils totalvægt.

Vi vil anbefale en enkeltaksel campingvogn og ikke en tvilling. Enkeltaksler er lettere at manøvrere og mere håndterbare på vejen.

3. Sammenlign og campingmesser
Campingmesser er et godt sted, at se masser af forskellige mærker og modeller og sammenligne og sammenholde dem. Campingforalle i Herning og camping messen i Aalborg er to gode messer med mange vogne udstillet.

4. Køb fra kendt forhandler
Din lokale caravan forhandler er dit bedste sted at købe – bare kør ud og tale med dem. De kan give råd om håndtering, service, finansiering og garantier.

5. Tjek stelnummer
Tjek stelnummeret hos forsikringsselskabet, de har adgang til en masse oplysninger om den vogn du ønsker at købe. For så er du sikker på campingvognen ikke er stjålet eller der er lavet om på den.

6. Glem ikke service
Din vogn skal regelmæssigt tjekkes, ligesom din bil, så du er sikker på der ikke opstår skader eller fejl på udstyr. Få lavet en gas test en gang om året. Fugttest kan være en godt test at få foretaget hvis du køber en brugt vogn. Mange forhandlere har disse test til at ligge på deres brugte vogne som en kvalitetsservice. En anden grund til, at din forhandler er vigtig for dig.

7. Beslut et budget …
… og sæt en smule ekstra af til for ekstraudstyr – en campingvogn mover eller fortelt, vandtanke eller grill. Måske et aircon, eller klimaanlæg (Husk, disse kan begrænse vægten af ​​personlige effekter, du kan tage med i din campingvogn, når du kører).

Dette var vores tips til køb af brugt campingvogn. Håber det har givet dig mere viden inden du begynder at kigge efter en brugt campingvogn.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?